Volop sinterklaasactiviteiten in het Stadshart

AMSTELVEEN – Het is weer bijna tijd voor pakjesavond en ook Stadshart Amstelveen pakt dit jaar uit. De komende periode staat het winkelcentrum in het teken van Sinterklaas.

De Sint eindigt de route van zijn intocht zaterdag 16 november op het Stadsplein, waar hij om 11.30 uur arriveert. Maar dit is slechts het begin van de Sinterklaasviering in het Stadshart. Zo maken kinderen onder andere kans om het speciale pannenkoekendiner met Sint en Piet bij te wonen op zaterdag 24 november.

Vanaf 16 november maken kinderen kans om samen met Sint en Piet pannenkoeken te eten in stadscafé De Pannenkoek. Hiervoor moeten ze meedoen aan een prijsvraag via de website van Stadshart. Ook heeft de Sint op de facebookpagina van Stadshart een persoonlijke boodschap achtergelaten voor de kinderen.

Op 24 november is tevens ook de Super Sint Quiz in het Binnenhof. Van 12.00 tot 15.00 uur voeren Sint en zijn pieten elk uur shows op. Vervolgens kunnen de kinderen vanaf 15.30 uur op de foto met Sint en Piet. Deze middag staat ook de Sinterklaaskoets in De Bijenkorf.

Tot slot is er zaterdag 1 en zondag 2 december tussen 12.00 en 13.30 uur de mogelijkheid om los te gaan tijdens het Sinterklaas Disco Feest in De Bijenkorf. In een optocht dansen de Sint en zijn discopieten naar het Sinterklaas Disco House, waar de DJ zijn pietenbeats zal laten horen.

De gehele periode rijdt er tussen 12.00 en 18.00 uur een Pietentrein door het versierde winkelcentrum. Kinderen kunnen instappen op 16, 17, 23, 24 en 30 november en op 1 en 5 december.