Wervelende Schotse folkrock band Skerryvore komt naar P60

AMSTELVEEN – De Schotse folkrock band Skerryvore komt op donderdag 21 november naar P60. De 8-koppige rockformatie brengt een wervelwind van instrumentale hoogstandjes, doorspekt met Keltische ritmes, verstrengeld met moderne geluiden wat het geheel een aanstekelijk genre maakt voor jong en oud. 

Skerryvore
De afgelopen jaren veroverde Skerryvore al Amerika, Canada, Australië, Groot Brittannië. Nu is Nederland aan de beurt en spelen ze twee shows in ons land. Na meerdere jaren op lokaal niveau gespeeld te hebben is er enkele jaren geleden een omslag geweest toen de band eigen muziek begon te schrijven in een geheel eigen genre. De traditionele Schotse tunes, jigs & reels die aan elkaar geregen worden met een eigen interpretatie wordt heel toepasselijk Trad-Rock genoemd.

EVO
Zonder te vergeten waar hun roots liggen speelt Skerryvore met een enorme drive jaarlijks over de hele wereld. De eerste maanden van 2019 stonden in het teken van de onlangs uitgebrachte plaat EVO. Dit album met hun nieuwe genre viel in de prijzen. Bijvoorbeeld voor Frontman Alec Dalglish met de Frankie Miller singer-songwriter award en als band met Best New CD Of The Year in Groot-Brittannië.

(Voor deze show zijn Junior Tickets beschikbaar. De shows van Skerryvore zijn voor jong en oud! Daarom kunnen kinderen tot 16 jaar voor slechts €5 mee naar binnen!)

Donderdag 21 november, zaal open 20:00 uur, aanvang 21:00 uur.

Meer informatie: P60
Tickets: Ticketmaster