A Starry Story Night in Boekhandel Venstra

AMSTELVEEN – Op 16 december vindt het 4e event van AmstelveenSpreekt plaats. De avond, georganiseerd door Stichting Stadsverhalen, vindt plaats in Boekhandel Venstra en gaat over Kerst. Er zijn een kerststal, kerstmuziek, een kerstgedicht en uiteraard is er ruimte voor het kerstverhaal, zowel de oude als een moderne versie.

Bij Boekhandel Venstra staat ook een kerstwensboom waar iedereen een kerstwens in kan hangen. Drie van de  wensen zullen op de avond zelf in vervulling gaan. Iedereen is van harte welkom. Aanvang 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur). Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.amstelveenspreekt.nl.

Stichting Stadsverhalen maakt ruimte voor luisteren en vertellen. ,,In bijeenkomsten vol creativiteit verbinden we verhalen uit onze religieuze tradities met verhalen van gewone mensen van vandaag de dag. Omdat we geloven dat iedereen iets te vertellen heeft. Stichting Stadsverhalen wil de rijkdom van verhalen opzoeken en met elkaar delen. Wij geloven dat je met elkaars verhalen de ander en jezelf beter leert kennen. Ieder verhaal nodigt uit tot meer vertellen. Het is geen waarheid, maar stelt een vraag,” aldus een woordvoerder.