Amstelveense brandweer live te volgen op facebook tijdens Oud en Nieuw

AMSTELVEEN – Na een succesvolle facebook-volgdienst tijdens de jaarwisseling afgelopen jaar, zal de Amstelveense brandweer dit jaar opnieuw live op facebook te volgen zijn. Vanaf  17.00 uur op oudjaarsdag is de Amstelveense brandweer te volgen op Facebook.

“Ook dit jaar kun je met ons digitaal ‘meedraaien’ tijdens de oud en nieuw dienst van de vrijwillige brandweer van kazerne Amstelveen. Vorig jaar zijn de vrijwilligers voor het eerst om 19.00 uur opgeroepen, waarna er tot ongeveer 07.00 uur ’s ochtends diverse uitrukken waren. Hoe het dit jaar gaat lopen weten we natuurlijk nog niet. ,” schrijven de brandweervrijwilligers bij het aangemaakte Facebook-evenement.

De brandweerlieden zullen proberen zoveel als mogelijk te delen maar alleen zolang het werk dat toelaat.

Foto: brandweer Amstelveen