Anouk draait in The Voice voor Amstelveense zanger Kaya

AMSTELVEEN – Ze draait niet snel, maar als ze draait dan staat er op het podium van The Voice of Holland iemand die heel bijzonder is. Afgelopen vrijdagavond was dat weer het geval. Anouk draaide namelijk voor de zeventienjarige Kaya van den Bosch uit Amstelveen die het nummer Impossible van James Arthur ten gehore bracht.

Vwo-scholier Kaya was ten tijde van opnames zestien jaar en wist alleen Anouk te overtuigen. Maar dat is genoeg om door te stoten naar de volgende ronde. Anouk was kritisch maar ziet ook veel toekomst in de Amstelvener. “Het is niet feilloos. Maar jouw stem! Oh my gosch. Bepaalde vibraties en bepaalde adlibjes waarvan ik dacht: dat is zo bijzonder! Dat is ook echt de reden dat ik heb gedraaid. Daar zit veel meer in,” aldus de Haagse rockster.

Ali B. was onder indruk van de lengte van Kaya die een evengrote tweelingbroer heeft. De Almeerse rapper grapte: “Je bent in ieder geval een boom. Wat geven ze je eten? Pokon ofzo?”

Bekijk hier de gehele auditie van de Amstelveense Kaya op de website van The Voice of Holland. De Instagram-pagina van Kaya van den Bosch is hier te vinden.

Foto: screenshot The Voice of Holland.