Beste Local the Night bands 2019 treden op in P60

AMSTELVEEN – De beste bands van vorige Local the Night edities in 2019 zie je op vrijdag 27 december in P60.

De line-up voor deze Local the Night XXL:
CHRD + Fix Things First + Bazes + La Nique + Photo Morgana

Bazes
Bazes wordt geïnspireerd door rappers zoals Logic, Machine Gun Kelly, J. Cole en Eminem schrijft Bazes vaak over maatschappelijke kritische onderwerpen zoals het milieu, ons politieke systeem en sociale aspecten.

CHRD
CHRD klinkt rauw, hardnekkig en compromisloos. Vertoont symptomen van tekstueel cynisme ondersteund met een vuist-in-je-tanden geluid voortkomend uit een 4 koppige bezetting.

Photo Morgana
Opgericht in de herfst van 2017 door Remi (vocalen, toetsen) en Jan (gitaren, backing vocalen en toetsen) ze delen een gezamenlijke liefde voor elektronische muziek. Samen met Remon (drums, backing vocals), brengt Photo Morgana een dynamische elektronische live set met hun synths en samples, maar het combineren met akoestische drums en echte gitaren.

La Nique
Van kleine liedjes die zelfs Paradiso doen verstillen, tot opzwepende folk waar alle energie van de band in vrijkomt. Naturel, melancholisch en hartstochtelijk, is hoe de Indie-Folk band zichzelf ziet. Denk in eerste instantie aan Glen Hansard, Mumford and Sons met een vleugje Springsteen.

Fix Things First
Fix Things First is een alternatieve punkband. De muziek varieert van snelle punk en swingende rock tot indie invloeden, maar één ding is in elk nummer terug te vinden: passie voor een dynamisch punkgenre.

Vrijdag 27 december, aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.