Boompje, swingend sprookje in Amstelveens Poppentheater

AMSTELVEEN – De Utrechtse dichter en (jeugd)librettist Ruben van Gogh maakte voor muziekgezelschap Alle Hoeken van de Kamermuziek van een verhaal over een boompje een hedendaagse, poëtische en grappige versie, voor de allerkleinste operabezoekers. Boompje is op maandag 23 december te zien in het Amstelveens Poppentheater.

Een klein boompje is niet gelukkig, want hij heeft geen zachte groene blaadjes, zoals andere bomen. Hij heeft harde, stekelige naaldjes. En hij wil graag net zo mooi zijn als de andere bomen. Uiteindelijk gaat zijn wens in vervulling, maar anders dan hij had gedacht.

Bastiaan Woltjer schreef hier sfeervolle en muziek bij waarin je de seizoenen hoort verstrijken. En hij bewijst met zijn muziek ook dat een opera kan swingen!
Gebaseerd op het prentenboek ‘Het Boompje’ van Loek Koopmans. Voor iedereen vanaf 4 jaar.

Te zien in het Amstelveens Poppentheater op maandag 23 december om 10.30 uur en 14.30 uur. Toegangsprijs: € 9. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl ; info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439