Brochure januari 2020 Platform C is uit

AMSTELVEEN - Op verzoek van vele belangstellenden is onlangs de brochure Januari 2020 van Platform C van de persen gerold. De brochure bundelt alle informatie over het cursusaanbod van Muziek- en Dansschool Amstelveen en Volksuniversiteit Amstelland aan de start van het nieuwe jaar. Ook praktische informatie over bereikbaarheid en openingstijden is overzichtelijk bij elkaar gezet. De cursussen zijn op soort en leeftijdscategorie gerangschikt.

Muziek- en Dansschool Amstelveen
Voor de allerkleinsten tot en met volwassenen start Muziek-en Dansschool Amstelveen in januari nieuwe korte cursussen in diverse soorten en genres. Daarnaast wordt in de brochure een overzicht gegeven van lopende cursussen waar het nog mogelijk is in te stromen per januari 2020.

Volksuniversiteit Amstelland
Het programma van Volksuniversiteit Amstelland omvat een grote verscheidenheid van taalcursussen, cursussen op het gebied van creativiteit, kennisverrijking en persoonlijke ontwikkeling. Voor de jongste talenten is er op meerdere dagen door de week de Talentenklas.

Kunstuitleen Amstelveen
Kunst huren en/of kopen tegen aantrekkelijke tarieven: daarvoor is Kunstuitleen Amstelveen. Bovendien is er de Kunstuitleen cadeauwinkel, met ruime keuze in originele designartikelen. De reguliere openingstijden van de Kunstuitleen zijn gewijzigd; daarbuiten is bezoek op afspraak mogelijk.

Dit alles en meer is terug te vinden in de brochure Januari 2020 van Platform C.
Vraag om kosteloze toezending van de brochure per telefoon (020-647 14 57) of e-mail ([email protected]). Of neem alvast een kijkje op www.platform-c.nu.