Burgemeester Tjapko Poppens helpt een handje bij woonzorgcentrum

AMSTELVEEN – Woonzorgcentrum Groenelaan werd op vrijdag 6 december in kerstsfeer gebracht. Via Amstelveenvoorelkaar, de website voor vraag en aanbod in vrijwilligerswerk, had het Woonzorgcentrum hiertoe een oproep geplaatst. Burgemeester Tjapko Poppens gaf daar gehoor aan. Samen met een aantal andere vrijwilligers versierde hij de gemeenschappelijke ruimtes van het woonzorgcentrum. 

‘Amstelveenvoorelkaar’ doet een oproep voor extra vrijwilligers in de december-maand. Onder het motto ‘Geef je aandacht cadeau’ vraagt de organisatie men-sen in december iets waardevols voor een ander te doen. Bijvoorbeeld helpen met een kerstlunch, een spelletje doen of een winterwandeling met iemand maken. Het gaat om eenmalige activiteiten die hooguit een paar uurtjes kosten en waar je een ander blij mee maakt.

Burgemeester Tjapko Poppens vindt het een mooi initiatief: “Laten we in deze feestmaand naar elkaar omkijken en iets extra’s voor elkaar doen. Ik wens iedereen fijne feestdagen.”

Kijk voor het complete overzicht van de decemberklussen op: www.amstelveenvoorelkaar.nl/aandacht.