Dertigste Oudejaars Dolf Jansen te zien in Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN – Op de poster en flyer ziet de nietsvermoedende theaterbezoeker een hoop vrolijkheid, dus daar zal dan wel reden toe zijn. En inderdaad, dit is de dertigste Oudejaars die Dolf Jansen speelt. Maar in plaats van een feestelijke avond in Ziggo Dome of een eerbetoon in Carré, speelt hij gewoon tachtig keer in het hele land. Woensdag 18 december staat hij in Schouwburg Amstelveen.

Maak je op voor een avond pure stand-up comedy: heel veel grappen, poëzie die voorbij is voordat u doorheeft dat het rijmt en improvisatie tot aan de grenzen van het betamelijke. Binnen anderhalf uur en met veel energie fileert hij dit jaar en niks of niemand blijft gespaard.

Woensdag 18 december, aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen