Dochter Romy verrast Amstelveense moeder Monique in Koffietijd

AMSTELVEEN – De Amstelveense Monique werd deze week in het RTL4-programma Koffietijd aangenaam verrast met een cadeautje dat werd aangeboden door Patrick Martens. De actie was op touw gezet door haar dochter Romy die nog maar eens wilde laten blijken dat ze supertrots op haar moeder is.  

,,Ze is vanaf haar jeugd een enorme pechvogel. Allemaal ziektes, waar de artsen ook geen raad mee weten. Dat blijft maar doorsudderen maar ze blijf altijd positief,” vertelde Romy over haar moeder. ,,Ze is echt een voorbeeld voor mij. Ik ben zo blij met zo’n moeder.”

Monique was blij verrast toen ze op de Prins Berhardlaan werd overvallen door Patrick en dochter Romy. ,,Wat ben je toch een schat. En je bent al zo lief voor me,” riep ze uit.  Romy bevestigde nog eens dat ze supertrots op haar moeder is en noemde haar een supermoeder.  ,,Dat komt ook omdat jij een superdochter voor mij bent,” besloot de opgetogen Monique.

Bekijk hier de gehele video.

Screenshot: Koffietijd