Eén maand gratis Sport & Cultuurkaart Amstelveen bij behalen zwemdiploma A

AMSTELVEEN – Sport & Cultuurkaart Amstelveen heeft momenteel een actie waarbij kinderen die hun zwemdiploma A hebben behaald in zwembad de Meerkamp Amstelveen een maand lang gratis lid kunnen worden van Sport & Cultuurkaart Amstelveen.

Na het afzwemmen is het voor je kind vaak tijd om een andere activiteit te vinden, maar welke sport- of cultuuractiviteit past nou echt bij hem/haar? Met de Sport & Cultuurkaart Amstelveen is die zoektocht veel makkelijker vanwege de diversiteit in het aanbod en het feit dat je nergens aan vast zit.

Bij het behalen van het diploma krijg je een formulier met persoonlijke code die je kunt verzilveren op de website: https://sportencultuurkaartamstelveen.nl/. Bij het verzilveren kun je zelf de maand van ingangsdatum kiezen. Na de aanvraag krijg je binnen +/- 5 werkdagen je Sport & Cultuurkaart Amstelveen thuis opgestuurd en kan je beginnen met een maand lang ontdekken van je sport- of cultuurpassie. Na deze gratis maand vervalt je lidmaatschap automatisch.

Is je kind nog niet klaar met sporten, dansen of muziek spelen? Geen probleem! Je kunt gemakkelijk het lidmaatschap voortzetten voor €10,- per maand door contact met de klantenservice van de Sport & Cultuurkaart Amstelveen op te nemen. Besluit je om je lidmaatschap voort te zetten dan hoef je niet meer de gebruikelijke €15,- inschrijfgeld te betalen: die krijg je helemaal cadeau.

Voor het actuele aanbod van de kan je een kijkje nemen in de actuele Sport & Cultuurkaart Agenda.

Met de Sport & Cultuurkaart Amstelveen kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium.
Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden.