Explosieve show The Dirty Daddies in P60

AMSTELVEEN – Na een uitverkochte show in AFAS nu ook een show in Amstelveen; op zaterdag 21 december treedt het zinderde zevental The Dirty Daddies op in P60. Aan het einde van het jaar, na de Grand Theft Audio-tour, komt de groep voor een intieme en explosieve show naar Amstelveen!

The Dirty Daddies
Met meer dan 500 shows in de benen is de kans dat je nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebt klein. De eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht twee keer AFAS Live uitverkocht heeft, was al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloten festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af.
Het zinderende zevental raast al ruim zes jaar loeihard door de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feest-explosie die zijn gelijke niet kent. 120 hits in 120 minuten worden met ongeëvenaard enthousiasme op je afgevuurd. Tel daarbij een arsenaal aan special effects op waar je de oorlog mee kan winnen en je weet genoeg: zoek dekking en Let’s Get Dirty!

JUNCKER is die avond supportact.

Zaterdag 21 december, aanvang 20.30 uur, zaal open. 19.30 uur. Meer informatie: P60