Finalisten van Cameretten 2019 te zien in Griffioen

AMSTELVEEN – De finalisten van Cameretten 2019 trekken langs theaters, poppodia en bibliotheekzalen om hun prijswinnende show aan jou te laten zien. Ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij. De finalisten van Cameretten 2019: Tobi Kooiman, Remy Evers en Henk Overdijk zijn op dinsdag 10 december te zien in Cultuurcentrum Griffioen.

Over Camaretten
Tijdens de finalistentour maken de artiesten van de toekomst vlieguren op het podium. En jij kunt voortaan zeggen: ‘Ik heb die komieken gezien voordat ze stadions uitverkochten.’ Eerdere winnaars hebben het pad geplaveid voor de volgende generatie aanstormende talenten: Brigitte Kaandorp, NUHR (Niet Uit Het Raam), Plien en Bianca, Theo Maassen, Eric van Sauers, Marc-Marie Huijbregts, Klaasen & Sandifort, Ronald Goedemondt, Daniel Arends, Patrick Laureij, Janneke de Bijl en vele anderen.

Dinsdag 10 december, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen