Gemeente vraagt aandacht voor elkaar met kerstkaartenactie

AMSTELVEEN -Rond kerst en nieuwjaar kunnen Amstelveners elkaar een ansichtkaart sturen die de gemeente speciaal heeft laten maken. Zo kun je een ander laten weten dat je aan hem of haar denkt. Het college van B en W deelt ze vrijdagmiddag 20 december uit in het Stadshart. De kaarten liggen in het raadhuis en binnenkort in Schouwburg Amstelveen, Cobra museum en Museum Jan van der Togt.

‘Ook in 2020 denk ik aan jou!’ is de boodschap die de gemeente meegeeft. Met dit gebaar vraagt de gemeente aandacht voor elkaar. Voor iemand die het goed kan gebruiken in de donkere dagen rond kerst en oud en nieuw.

De kaarten liggen vanaf vandaag in het raadhuis. Bezoekers kunnen deze ter plekke schrijven en in de speciaal voor de actie gemaakte gele postbus doen. De gemeente frankeert ze dan en zorgt dat ze worden verstuurd.

Natuurlijk kunnen Amstelveners ook kaarten meenemen en later zelf versturen. De portokosten zijn dan echter voor de verzender.