Ger Loogman meest invloedrijke persoon van Amstelland

AMSTELLAND – Ondernemer Ger Loogman is volgens het regionale zakenblad Amstelland INTO Business de meest invloedrijk persoon van Amstelland. Hij werd verkozen boven Mike van der Laarse (Aalsmeers ondernemer, tweede plaats) en de Amstelveense wethouder Herbert Raat (plaats drie). Eerder pakten Amstelveners Cees Cuntz (Heemraad) en oud-burgemeester Mirjam van ’t Veld al de titel van meest invloedrijke persoon in onze regio. 

Aalsmeerder Loogman is bekend van zijn tankstations, wasstraten en Golfcentrum Amsteldijk en wordt geroemd door zijn onderscheidende manier van ondernemen. Overige opvallende Amstelveners in de lijst zijn wethouder Floor Gordon (10), burgemeester Tjapko Poppens (21), RTVA-columnist en social media-ondernemer Jeroen Franken (32), afgezwaaid politiebrigadier Herman Tusveld (49) en lokaal journalist André Gerritsen (50).

De hele lijst is hier in te zien.

Foto: Loogman Groep