Het Verbindingsdiner beleeft 5e editie

AMSTELVEEN – De afgelopen jaren organiseerde JCI ((Junior Chamber International) Amstelland het verbindingsdiner. Het diner begint steeds meer een begrip te worden in de regio. Ook voor de 5e editie zullen er dit jaar op zaterdag 11 januari 2020 weer een groep mensen bij elkaar komen om gezamenlijk te koken en gezellig te dineren.

Het diner is een aantal jaren geleden door JCI Amstelland in het leven geroepen om de wat meer geïsoleerde mensen met elkaar in verbinding te brengen. Na het succes van vorig jaar in Kudelstaart zijn zij dit jaar weer terug in Amstelveen. Het diner vindt plaats op zaterdag 11 januari 2020 in de wijk Groenelaan op bassischool de Horizon. Vanaf 15:00 uur staat er een drankje klaar voor de deelnemers, waarna er een duurzame maaltijd gekookt en geserveerd zal worden.

Doordat de leerlingen van groep 8 van Basisschool de Horizon ons dit jaar zullen helpen bij de organisatie, zal er dit jaar een nieuwe twist worden gegeven aan het event. Het leeftijdsverschil zal flink uiteenlopen, waardoor er een mooie dynamiek zal ontstaan. Lijkt het u leuk om met een gezellige, diverse groep mensen van verschillende leeftijden te eten en te koken? Geef u dan vóór 1 januari op door het formulier op de website in te vullen: https://jciamstelland.nl/verbindingsdiner-11-januari-2020/.

JCI Amstelland kan het diner kosteloos aanbieden door de opbrengsten van het NetZomer beachvolleybal toernooi dat zij eerder dit jaar hebben georganiseerd. Dit is een van de vele activiteiten die de netwerkorganisatie organiseert in de regio. Wilt u meer weten? Neem dan eens een kijkje op de website: https://jciamstelland.nl/ of mail naar info@jciamstelland.nl t.a.v. David.