HP Nederland verhuisd naar nieuw kantoor langs A9

AMSTELVEEN – Na bijna 35 jaar heeft HP Nederland afscheid genomen van het kantoor aan de Startbaan in Amstelveen, dat in 1985 werd geopend door wijlen ZKH Prins Claus. Op maandag 9 december liep het personeel gezamenlijk ongeveer vier kilometer van het oude naar het nieuwe pand langs de A9.

Directeur van HP Rob Idink: ,,Niet alleen past dit sportieve element bij onze dynamische, fitte cultuur. Het was ook een moment van bewustzijn en enthousiasme, waarmee we gezamenlijk ons nieuwe avontuur aan de Krijgsman zijn begonnen.” Het gebouw, waar voorheen modeketen Esprit zat, is duurzamer en past beter bij het innovatieve, moderne karakter van HP Nederland. Volgens de website Vastgoedberichten beschikt het gebouw over circa 6000 m2 aan kantoorruimte.

Er is bewust weer voor Amstelveen gekozen vanwege de ondernemende en prettige sfeer, de nabijheid van Schiphol en de vele nationaliteiten die in de omgeving woonachtig zijn. Bij HP Nederland werken meer dan 25 verschillende nationaliteiten.

In 2018 werd het voormalige pand aan de Startbaan verkocht aan Provast. Hier zullen zeven appartementengebouwen worden ontwikkeld, waarvan ruim tachtig procent in het middeldure segment.

Foto’s: Ruud van der Graaf & Eddie Tao