Inschrijving Popprijs van Amstelland gestart

AMSTELLAND – De Popprijs van Amstelland keert in 2020 terug. De inschrijving voor deze editie is onlangs gestart. De bandcompetitie wordt jaarlijks georganiseerd door Poppodium P60 en N201 Aalsmeer en biedt talentvolle bands uit de omgeving Amstelland en Meerlanden de kans om hun talent te laten zien.

Popprijs van Amstelland
In 2019 werd de prijs gewonnen door Lief Dagboek. Ook in 2020 gaat de zoektocht naar de beste band uit Amstelland en Meerlanden van start. Bands met eigen repertoire kunnen zich nu al inschrijven voor de band competitie.

De door P60 en N201 georganiseerde bandcompetitie biedt talentvolle bands uit de omgeving Amstelland en Meerlanden de kans om hun talent te laten zien en meer podiumervaring op te doen. De deelnemende bands maken hierbij kans op een prijzenpakket.

Meer informatie en inschrijven: www.p60.nl/popprijs