Inzamelingsacties voor de Voedselbank

AMSTELVEEN – Er vinden twee inzamelingacties plaats voor de Voedselbank Amstelveen komende zaterdag 14 december. Leden van de Lions club houden de jaarlijkse kerstinzamelingactie voor de Voedselbank bij Albert Heijn aan de Amsterdamseweg. De tweede inzamelingsactie wordt gehouden door de vrijwilligers van de Voedselbank bij Albert Heijn in het Stadshart.

Van 10.00 tot 16.00 uur vragen leden van de Lions club en vrijwilligers van de Voedselbank bij de ingang van de supermarkt aan de klanten of zij bij het doen van hun boodschappen één of meer producten extra willen kopen en willen doneren. De klanten ontvangen van de vrijwilligers een lijstje met producten waar grote behoefte aan is.
De te doneren producten kunnen tezamen met de boodschappen afgerekend worden aan de kassa. Bij de uitgang staan er weer vrijwilligers klaar om de extra ingekochte artikelen van de gul gevende donateur in ontvangst te nemen.
De voedselbank heeft uw steun hard nodig. Niet alleen in voedsel, maar ook financieel. Informatie vindt u op de website www.voedselbankamstelveen.nl .