Jeugdtheater in kerstvakantie: Peuterfestijn met Woezel & Pip (2+), Roodkapje (6+) en Het meisje van de zwavelstokjes (3+)

AMSTELVEEN – Ook voor de allerkleinsten heeft Schouwburg Amstelveen in de kerstvakantie jeugdtheatervoorstellingen op het programma staan. 

Roodkapje (6+)
Fake Vonk is in het bos op zoek naar de wolf. Hij wil een interview met de wolf. Als hij de wolf heeft gevonden, blijkt deze helemaal niet zo gevaarlijk als iedereen denkt. De wolf is aardig en gek op breien. Maar hoe zit het dan met de 7 geitjes? En de 3 biggetjes? En Roodkapje? Kom kijken op zondag 22 december om 15.00 uur.

Het meisje met de zwavelstokjes (3+)
Het Kleine Theater geeft een eigen draai aan bekende sprookjes. Op zondag 22 december om 14.30 uur buigen ze zich over Andersens beeldschone winterse sprookje over het meisje dat helemaal alleen in de sneeuw hoop en troost vindt in het afsteken van haar zwavelstokjes.

Peuterfestijn (2+)
Oog in oog staan met je favoriete tv-helden? Het is een droom van elk kind. Op zondag 29 december om 15.00 uur kan die droom uitkomen bij het Peuterfestijn. De ultieme combinatie van muzikale, interactieve minishows van Woezel & Pip, Kikker, Peppa Pig én Fien & Teun. Het Peuterfestijn (2+) is hét ideale moment voor de allereerste stapjes in het theater. Een onvergetelijke belevenis voor jong … en stiekem ook voor oud. Met Meet & Greet.

Meer informatie: Schouwburg Amstelveen