Kerst aan de Amstel viert eerste lustrum

NES A/D AMSTEL – Kerst aan de Amstel, een gezellig kerstevenement in en om de Urbanuskerk te Nes aan de Amstel, viert op zaterdag 14 en zondag 15 december het eerste lustrum.

Op zaterdag 14 december is er van 15.00 tot 19.00 uur een dorps-kerstfair in Anton Pieck-stijl (kom ook verkleed). Er zijn diverse activiteiten voor het hele gezin zoals het grote succes van eerdere edities; in stijl verkleed op de foto bij de grote kerststal. Maar ook kerst-knutselen voor jong en oud, bij het kerstvuur zelf worstenbroodjes bakken en een reuzenpuzzel maken. Dit alles natuurlijk in sfeer ondersteund door gezelligheid en veel winterse koek en zopie. In de kerk is een expositie over gebrandschilderd glas met medewerking van Glasatelier Hagemeier te bezichtigen. De entree is gratis.

Op zondag 15 december vindt om 14:15 uur een kerstconcert plaats door de Amsterdamse Tramharmonie. Bij dit unieke jubileum-kerstconcert is het natuurlijk mogelijk naar hartenlust kerstnummers mee te zingen. Entree: 10 euro per persoon (kinderen gratis). Deze dag is ook de expositie over gebrandschilderd glas, met medewerking van Glasatelier Hagemeier, te bezichtigen. Warme dranken zijn verkrijgbaar.
In verband met parkeerschaarste is het aan te bevelen op de fiets te komen. Meer informatie over Kerst aan de Amstel kunt u vinden op www.vriendenurbanuskerknes.nl of Facebook: Vrienden Urbanuskerk Nes.

Kerst aan de Amstel is georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Urbanuskerk te Nes aan de Amstel, in samenwerking met lokale ondernemers en vrijwilligers. De opbrengsten van deze Kerst aan de Amstel komen ten goede aan het onderhoud van de glas-in-loodramen van het Priesterkoor.