Koning Winter Parade in Stadshart tijdens opening Winter Village

AMSTELVEEN – Dit jaar opent de Winter Village in het Stadshart met een Koning Winter Parade. Op zaterdag 7 december rijdt de parade vanaf 12.30 uur door het winkelcentrum met onder andere Anna, Elsa & Olaf uit de Disneyfilm Frozen.

De parade start in het Rembrandthof om 12.30 uur en eindigt in het Binnenhof. Na de eerste parade zijn er nog twee om 14.00 uur en 15.30 uur. Tijdens de parade zijn verschillende winterse figuren te zien. Na afloop van de laatste parade is er mogelijkheid om op de foto te gaan met de drie hoofdfiguren uit de Disneyfilm.

Naast de Koning Winter Parade zijn er tijdens het openingsfeest om 13.00 uur ook optredens van onder andere Rachel Kramer (bekend van K-otic en X-Factor), Dennis van Veen en Frank van Etten.

De Winter Village is van 7 december tot en met 5 januari op het Stadsplein.