Kookboekenauteur Merijn Tol komt naar Venstra

AMSTELVEEN - Merijn Tol, culinair journalist en kookboekenschrijfster, is een bekende naam in de culinaire wereld. De mediterrane keuken alsook de cuisine van het Midden-Oosten hebben haar speciale belangstelling. Op zaterdag 28 december komt zij naar boekhandel Venstra. Er zijn heerlijke hapjes aanwezig en natuurlijk is er tijd om te signeren en vragen te stellen.

Merijn (1972) verbleef lange tijd in Beiroet en bracht dit jaar het kookboek Beiroet uit. Zij is onder andere auteur van de kookboeken Souq, Onder de mediterraanse zon en de Arabia serie samen met haar culinaire wederhelft Nadia Zerouali. Samen runnen ze de succesvolle blog Nadia & Merijn.

Zaterdag 28 december, van 14:00 – 16:00 uur bij boekhandel Libris Venstra, Stadsplein in Amstelveen.