Laatste kaarten kerstconcert Amstel Gospel Choir

AMSTELVEEN – De Kruiskerk in Amstelveen krijgt op zondagmiddag 15 december een winters decor. Amstel Gospel Choir geeft er een spetterend kerstconcert. Dit kerstconcert biedt u de gelegenheid om de kerstperiode op een unieke manier met elkaar in te luiden. Jong en oud zijn van harte welkom.

Het Amstel Gospel Choir kerstconcert belooft een muzikaal hoogtepunt te worden, een memorabele wintermiddag vol vreugde, liefde en kracht. Uiteraard ontbreken de grote favorieten zoals Silent Night, Joy to the World en de betoverend mooie Oh Holy Night niet. Maar de liefhebbers van de Amstel Gospel Choir mogen zich ook verheugen op een selectie nieuwe kerstsongs. Een mooi begin van de kerstperiode. Vrolijk kerstfeest!

Zondag 15 december, 16:00-18:00 uur in de Kruiskerk, Van der Veerelaan 30A, 1181 RB Amstelveen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.amstelgospel.nl