Lisa Lois sings: Adele in Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN – Het succes van Lisa Lois sings: Adele theatertour afgelopen seizoen smaakt naar meer. De zangeres brengt op vrijdag 13 december samen met haar band een bijzondere ode aan de Britse superster Adele in Schouwburg Amstelveen.

Adele is een van de succesvolste artiesten van dit moment, met prachtige songs als Chasing Pavements, Someone Like You en Hello. Ook Lisa Loïs is groot fan en beschouwt Adele al jaren als haar voorbeeld. In de voorstelling gaat Lisa dieper in op Adele’s carrière en persoonlijke leven. Het levert een avond op vol mooie verhalen, anekdotes, humor en natuurlijk de fantastische songs van Adele.

Muziek na afloop
Na de voorstelling nog even in de stemming blijven? Na afloop draait de schouwburg muziek in de sfeer van de voorstelling zodat u nog even kunt nagenieten.

Vrijdag 13 december, aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen