Schouwburg Amstelveen organiseert benefietvoorstelling Dolfje Weerwolfje

 Schouwburg Amstelveen en Rick Engelkes Producties organiseren op initiatief van de 12-jarige Tzippy de Wolff, die meespeelt in de voorstelling, de benefietvoorstelling Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks (6+) op zondag 19 januari om 12.00 uur.

De voorstelling Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks (6+) maakt al deel uit van de reguliere programmering van Schouwburg Amstelveen. Toen Tzippy het initiatief nam voor een benefiet omarmde Schouwburg Amstelveen en Rick Engelkes Producties dit direct. De schouwburg stelt de zaal en crew ter beschikking en de cast en crew van Rick Engelkes Theaterproducties werken ook geheel vrijwillig mee aan deze bijzondere middag.

Tzippy: ‘Mijn vader heeft binnen een jaar voor de tweede keer de diagnose kanker gekregen. Dit geeft mij vaak een machteloos gevoel en daarom wil ik graag iets moois doen voor kinderen die ook zo’n moeilijke tijd doormaken omdat iemand in hun omgeving kanker heeft’.

De gehele opbrengst gaat naar Fight Cancer. Een organisatie die zich inzet voor onderzoek en preventie van kanker.

Over de voorstelling
Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks is een spiksplinternieuwe familiemusical barstensvol leuke liedjes, mystieke wezens en tovertrucs. Het verhaal is gebaseerd op de door kinderen verslonden boekenreeks van Paul van Loon. Net als in het succesvolle Dolfje Weerwolfje de Musical barst het ook in deze opvolger van de leuke liedjes, mystieke wezens en tovertrucs.

Kaarten en donaties
De entreeprijzen bedragen € 21,50 en alle inkomsten uit de kaartverkoop komen ten goede aan Fight Cancer. Wilt u meer geven? Dat kan, via www.schouwburgamstelveen.nl/dolfje kunt u uw kaarten bestellen en eventueel ook een donatie doen.

Helpt u mee?
Helpt u mee om deze middag tot een groot succes te maken? Attendeer uw vrienden, familie, buren en andere belangstellenden op deze benefietvoorstelling.