Spetterend nieuwjaarsfeest voor senioren in P60

AMSTELVEEN – Het senioren programma in P60, My Generation en Gold & Old, trappen het nieuwe jaar spetterend af. Op dinsdag 7 januari wordt er in het P60 café een swingend nieuwjaarsfeest georganiseerd voor alle senioren in de omgeving.

Het Duo Nathaly & Jean zorgen deze middag voor een combinatie van zang en keyboards met een gevarieerd repertoire van jazz, soul, pop en easy-listening van toen en nu. U vraagt, zij spelen! Van Aretha Franklin via de Beatles naar The Police is geen probleem voor dit veelzijdige muzikale duo.

My Generation is een maandelijks cultureel programma speciaal voor senioren bij Poppodium P60 in Amstelveen. De toegang is gratis en het programma gevarieerd. Daarnaast is er een senioren Rockkoor wat op dinsdagmiddagen de rockklassiekers repeteert. Alle ouderen in Amstelveen, die niet achter de geraniums willen zitten, en niet voldoende hebben aan bingo of bloemschikken, worden van harte uitgenodigd langs te komen in P60.

De repetities van het Rockkoor My Generation starten weer op dinsdag 14 januari. Het koor gaat zich dan klaar maken voor hun spetterende optreden wat zij gaan geven op 4 februari.

Dinsdag 7 januari, iedereen is vanaf 14:30 welkom, de toegang en het eerste drankje is gratis! Bubbels en borrelhapjes zullen natuurlijk niet ontbreken.