Stichting OOPOEH viert kerst in ANNA

AMSTELVEEN – Stichting OOPOEH (Opa’s en Oma’s Passen Op Een Hond) organiseert op maandag 16 december haar kerstfeest in ANNA Amstelveen. Naast de OOPOEH’ s zijn alle Amstelveense senioren van harte welkom om kennis te maken met OOPOEH en andere senioren te ontmoeten.

Stichting OOPOEH  maakt het leven van senioren gezelliger en gezonder door hen te koppelen aan een lieve oppashond in de buurt. Zij doet dit inmiddels zeven jaar en hebben veel mooie, hartverwarmende matches gemaakt tussen ouderen en een lieve oppashond. Ouderen die zelf niet meer aan een hondje willen beginnen hebben zo wel de lusten maar niet de lasten. Een oppashondje is gezellig en gezond en is bovendien een geweldig middel (mede) tegen eenzaamheid.

Om de OOPOEH’s (de oppassers) in het zonnetje te zetten, organiseert de stichting regelmatig uitjes. Zo ook ieder jaar het OOPOEH kerstfeest. Er is een druk programma met een lunch, muzikale optredens, een quiz en de kerstman deelt hondentraktaties uit.

Wat kunt u verwachten:
­
Een luxe driegangenlunch in kerstsfeer
Nostalgische live muzikale optredens
Bent u een echte hondenkenner? Doe mee met OOPOEH’s pup-quiz en win mooie prijzen
Neem uw (oppas)hond gezellig mee!

Maandag 16 december, aanvang 11:30 tot 14:00 uur in de ANNA-kerk, Amsterdamseweg 22 in Amstelveen.
Bereikbaarheid: Parkeren kan gratis tegenover ANNA (Bolwerk). Komt u met het ov? Plan uw reis via 9292.nl. Vanaf busstation Amstelveen is het ca. 15 minuten lopen, is dit voor u bezwaarlijk, laat het ons dan even weten. Komt u ook? Meld u aan via onderstaande aanmeldknop of bel 020-7853745.

Aanmelden voor de kerstviering van Stichting OOPOEH.