Swingend theateravontuur De pakjeskluis van Sinterklaas

AMSTELVEEN – Kinderklucht De pakjeskluis van Sinterklaas (3+) is een swingend theateravontuur vol grappen en grollen. Op 4 december te zien in Schouwburg Amstelveen.

Het is bijna 5 december en op het kasteel van Koning Klaagmaarniet bereiden Karel de Kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Franciscus zich voor op de komst van Sinterklaas. Het kasteelpersoneel probeert zijn bezoek in goede banen te leiden, maar na een warm welkom met vrolijke muziek en snoepgoed blijkt dat de Kluispieten de code van de pakjeskluis zijn vergeten. Grote paniek, want een Sinterklaasfeest zónder cadeautjes, dat kan toch niet? Karel de Kok en zijn vrienden zetten alles op alles om de code te kraken, maar of dat lukt?

Met Meet & Greet met Sint en Pieten na afloop.

Woensdag 4 december, aanvang 15.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen