Thomas Acda terug in Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN – Met verhalen, liedjes en avonturen over liefde, vriendschap en de dood. Over hoe we met vallen en opstaan proberen invulling te geven aan ons leven. Thomas Acda komt wegens succes terug met Motel op zaterdag 4 januari in Schouwburg Amstelveen.

Het idee broeide al sinds de beëindiging van het succesvolle duo Acda en de Munnik. Maar eerst regisseerde hij twee films, schreef een boek en de muziek voor de musical De Marathon én vervulde de hoofdrol in de met sterren overladen musical Fiddler on the roof. Hij ontving voor beide musicals een Musical Award. Afgelopen seizoen stond hij op het toneel met zijn langverwachte eigen muzikale cabaretvoorstelling Motel, samen met gitarist David Middelhof.

Zaterdag 4 januari, aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen