Topacteurs Ian McKellen en Helen Mirren samen in The Good Liar

AMSTELVEEN – Beroepsoplichter Roy Courtnay (Ian McKellen) heeft een nieuw doelwit op het oog: Betty McLeish (Helen Mirren), een weduwe die miljoenen waard is. En hij wil haar alles afnemen. Maar als de twee naar elkaar toe groeien, verandert een eenvoudige zwendel in een levensgevaarlijk spel. De film The Good Liar is vanaf maandagmiddag 30 december te zien in Cinema Amstelveen.

Acteerlegendes Mirren (Oscar®winnaar voor “The Queen”) en McKellen (tweemaal genomineerd voor een Oscar® voor “Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring” en “Gods and Monsters”) spelen voor het eerst samen in dit spannende drama van New Line Cinema over de geheimen die mensen bewaren en de leugens waar ze hun levens op bouwen.

Regie: Bill Condon | Scenarioschrijver: Jeffrey Hatcher
Met:Helen Mirren, Ian McKellen, Russel Tovey, Jim Carter e.a.
Overig:boekverfilming | drama | VS 2019 |
Duur: Circa 110 minuten, geen pauze
Kijkwijzer:   

Maandag 30 december, aanvang 15.15 uur.
Vrijdag 3 januari, aanvang 19.00 uur.
Zondag  5 januari, aanvang 15.10 uur.
Dinsdag 7 januari, aanvang 20.00 uur.