Try-out theaterbewerking Tonio in Griffioen

AMSTELVEEN – Wat doet het met je relatie als je samen het grootst denkbare verlies meemaakt? De indrukwekkende, rauwe bestseller die A.F.Th. van der Heijden schreef over het verlies van zijn 21-jarige zoon Tonio, is nu bewerkt voor theater. De Try-out van Tonio is op vrijdag 10 januari te zien in cultuurcentrum Griffioen.

In de voorstelling staat de zoektocht van de ouders om samen overeind te blijven centraal. Hoe kun je elkaar vinden en steunen als grote emoties als verdriet, woede en wanhoop hun intrede doen? Waar de moeder uit alle macht probeert om niet weg te glijden in verdriet, bijt de vader zich vast in het verzamelen en vastleggen van feiten. Drijft het verlies de ouders uit elkaar of zijn ze in staat elkaar te troosten?

Cast: Porgy Franssen, Jacqueline Blom en Lisa Zweerman. Regie: Ignace Cornelissen.

Vrijdag 10 januari, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen