Vogel en autootje worden vriendjes in Amstelveens Poppentheater

AMSTELVEEN – Teun en Tijn gaan samen met hun autootje Broemmm op avontuur, de wijde wereld in. Zonder plan, onderweg naar het onbekende. Vreemde planten, vreemde beestjes, vreemde geluiden en geuren…De voorstelling ‘Vreemde Vogel’ gaat op zondag 8 december in première in het Amstelveens Poppentheater.

Waar zijn ze nu? Zitten ze in de jungle of in fantasieland? Tijd om het tentje op te zetten. Wat zijn al die geluiden? En wat is dat voor een vreemde vogel? Is ze ziek, op zoek, wat wil ze toch? De vreemde vogel blijft Teun, Tijn en Broemmm achtervolgen. O jee, ze legt een ei! Nee, gekke vogel, niet op de motorkap van Broemmm! We zijn op reis! Teun en Tijn willen verder, maar hoe moet dat nu met die vreemde vogel en het ei? Een lieve, fysieke voorstelling met livemuziek, figurentheater en veel humor.

‘Vreemde Vogel’ gaat over vriendschap en avontuur, en nieuwe dingen ontdekken. Want vreemd is niet eng maar juist heel leuk en spannend. Voor iedereen vanaf 2 jaar.
Te zien op zondag 8 december om 14.30 uur in het Amstelveens Poppentheater. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl ; info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439.