Wethouder Raat koopt vleugel voor in het raadhuis

AMSTELVEEN – ‘Wat is raadhuis zonder cultuur en muziek?’ Dat vraagt wethouder Herbert Raat zich af in een tweet waarin hij melding maakt van het feit dat hij zojuist een een vleugel heeft aangeschaft voor de gemeente Amstelveen bij Van Kerkwijk aan de Amsterdamseweg. 

Raat is sinds anderhalf jaar verantwoordelijk voor de portefeuille cultuur in Amstelveen. Op de onlangs uitgebrachte Cultuuragenda met als titel ‘De stad als podium’ prijkt ook een witte vleugel. De ChristenUnie pleitte onlangs als aanvulling op de Cultuuragenda voor de plaatsing van een piano op het Stadsplein. Naar aanleiding van dit plan werd tijdens een raadsvergadering opgemerkt dat het raadhuis nog geen vaste piano had. Raat beloofde toen actie te ondernemen.

Foto: Twitter Herbert Raat