Amstelvener Kaya moet The Voice alweer verlaten

AMSTELVEEN – Het avontuur van Amstelvener Kaya van den Bosch in The Voice of Holland  heeft korter geduurd dan hij heeft mogen hopen. De zanger schopte het tot de battles. Tijdens deze batlle moest hij het opnemen tegen Noa die uiteindelijk de voorkeur kreeg van Anouk.

Ali B. stal Kaya echter van Anouk waardoor Kaya op de bank kwam te zitten en slechts mocht hopen. Aan die hoop kwam vrijdagavond een einde toen de Almeerse rapper een andere artiest stal en daarmee Kaya naar de uitgang verwees.

Kaya laat desalniettemin op Instagram weten: “Wat een ervaring was dit! Ik heb genoten van elke seconde dat ik heb doorgebracht met mensen die ik van mijn leven niet ga vergeten. De tips en complimenten die ik heb mogen ontvangen blijven mij bij, en de vrienden die ik heb gemaakt zou ik voor geen goud willen missen! Ik wil iedereen van de crew bedanken voor deze te gekke ervaring en echt, ben nog steeds elke dag dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. En ik blijf covers maken dus dat komt goed!”

Foto: Instagram Kaya van den Bosch