André Rieu viert verjaardag met film 70 Years Young

AMSTELVEEN – André Rieu nodigt het bioscooppubliek over de hele wereld uit om samen zijn verjaardag te vieren. ’70 Years Young’ is het ultieme concert van André Rieu met muzikale hoogtepunten die de maestro zelf heeft geselecteerd uit zijn luisterrijke carrière tot nu toe. De film is op zaterdag 18 en zondag 19 januari te zien in Cinema Amstelveen.

Deze unieke feestelijke voorstelling voert u mee op een ongelofelijke reis rond de wereld naar de schitterendste concertlocaties van André Rieu, waaronder het Weense Schönbrunn, Radio City Music Hall in New York en het Kroningsconcert in Amsterdam.
Als onderdeel van de viering haalt André samen met bioscooppresentatrice Charlotte Hawkins herinneringen op aan zijn leven, de liefde en de muziek, terwijl hij zijn bioscooppubliek meeneemt op een exclusieve rondleiding door zijn landhuis in Maastricht.

Zaterdag 18 januari, aanvang 19.00 uur. Zondag 19 januari, aanvang 15.30 uur.
Meer informatie: Cinema Amstelveen.