Cursussen ‘Omgaan met dementie’ voor partners en voor kinderen

AMSTELLAND – Mantelzorg & Meer start in februari een cursus ‘Omgaan met Dementie’ voor partners van iemand met dementie en een cursus voor kinderen van iemand met dementie. U krijgt informatie over dementie en tips en handvatten voor het omgaan met uw veranderende partner of ouder. Daarnaast is volop gelegenheid voor het delen van ervaringen.

Datum, tijd en plaats
De partnercursus start op 5 februari van 10.30 tot 12.30 uur en bestaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten.
De cursus voor kinderen van een ouder met dementie start op 24 februari van 19.30 tot 21.30 uur en bestaat uit twee bijeenkomsten.
Locatie: Zorgcentrum De Horizon, Kruislaan 54, Hoofddorp.

De cursus is bedoeld voor mantelzorgers uit Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 020 512 72 50, info@mantelzorgenmeer.nl of kijk op www.mantelzorgenmeer.nl/mantelzorg/agenda/