Eerbetoon aan David Bowie in P60

AMSTELVEEN – David Bowie is bijna vier jaar geleden overleden. Op speciaal verzoek is er een fantastische Prof Nomad sessie om hem te eren en zijn songs te spelen met een band die bestaat uit Nederlandse topmuzikanten. Op zaterdag 4 januari brengen zij een tribuut aan David Bowie in P60.

Dit eerbetoon was al eerder op de Nederlandse podia en meerdere malen een hoogtepunt op festivals als de Zwarte Cross en Oerol en hebben hun daar verbijsterd met een show die bestaat uit het prachtige Bowie repertoire die vanaf Space Oddity uit 1967 tot zijn dood vorig jaar gaat.
In de show zitten de hits (Rebel Rebel, Wild is the Wind, Ziggy, Heroes, Jean Genie, Fame, Let’s Dance, Golden Years…etc) en zijn ‘minder’ bekende juweeltjes.

De band bestaat deze avond uit topmuzikanten uit diverse bands (Douwe Bob, Niels Geusebroek, Gigantjes, Dotan, Henny Vrienten) met Edgar Koelemijer die met style & performance David Bowie neerzet en zingt op zijn manier.
Zoals Prof Nomad al eerder de juiste zangers/zangeressen vond bij vorige sessies met o.a. Ellen ten Damme als Blondie, Paul de Munnik als Neil Diamond, Niels Geusebroek als frontzanger van Coldplay en liet hij Carol van Dijk (van Bettie Serveert) in de huid van The Cure kruipen is daar nu de ongelooflijke Edgar Koelemijer als Bowie.

Zaterdag 4 januari, aanvang 21.00 uur. Zaal open 20.00 uur.