Feelgood komedie ‘Mijn man begrijpt me niet’ in Schouwburg Amstelveen

 Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet? De feelgood komedie ‘Mijn man begrijpt me niet’ is op donderdag 23 januari te zien in Schouwburg Amstelveen. 

Zomaar wat intieme vragen van drie vrouwen bij de cursus ‘Help, mijn man begrijpt me niet’. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven?

Wat volgt is een identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet zijn te overzien. Een voorstelling met herkenbare situaties, bomvol zwarte humor, vriendschap en ontroering.

Regie: Bob Maclaren
Spel: Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess
Overig: Marjolijn van Kooten (tekst)

Donderdag 23 januari, aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen