Hendrik Groen – Zolang er leven is in Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN – Hendrik Groen, de knuffelbejaarde van Nederland, keert terug in het theater met een nieuwe komedie over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. Er is zang en muziek en er wordt allesbehalve achter de geraniums gezeten. Hendrik Groen – Zolang er leven is wordt op dinsdag 28 januari opgevoerd in Schouwburg Amstelveen.

Humor, ontroering en levenslust voeren de boventoon. Want ook nu wachten Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en de nieuwe bewoners van het verzorgingstehuis weer tal van belevenissen.

De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling, met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt, ‘in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit’. Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: ‘Pogingen iets van het leven te maken’ was avond na avond uitverkocht.

Dinsdag 28 januari, aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen