Hulpdiensten spreken van relatief rustige jaarwisseling in Amstelveen

AMSTELVEEN – De hulpdiensten spreken van een relatief rustige jaarwisseling in Amstelveen, zonder ernstige incidenten. Ook zijn er in Amstelveen geen meldingen binnengekomen van agressie tegen hulpverleners.

De brandweer heeft een vijftiental container- en buitenbrandjes geblust en er was sprake van een balkonbrandje op Uilenstede. Ook vandaag is de brandweer nog bezig met het blussen van een aantal kleine brandjes. Later deze week zullen de exacte cijfers bekend worden. Naast een aantal meldingen van vuurwerkoverlast en vernielingen heeft de politie één arrestatie verricht.

Ook is op verschillende plekken in Amstelveen ingebroken. Daarnaast zijn meerdere gemeentelijke eigendommen zoals afvalbakken vernield.

Foto: Vivian Tusveld