Kleine kikker verlaat vijver in Amstelveens Poppentheater

AMSTELVEEN – ‘Plons’ is het verhaal van kikker Kiki, die geboren wordt als klein kikkervisje. Langzaam ontdekt Kiki de wereld om haar heen en raakt verwonderd door de schoonheid van de vijver. De voorstelling, voor iedereen vanaf 4 jaar, is op zondag 26 januari te zien in het Amstelveens Poppentheater.

Een grote vis lijkt even heel gevaarlijk, maar blijkt haar te kunnen helpen. Kiki ziet de libelle die naar werelden kan gaan, waar onze jonge kikker nog niet is geweest.

Kiki verandert, wordt groter, net als de wereld om haar heen. Het is wel lekker veilig in de vijver, maar als zij straks aan land gaat, wat zal er dan gebeuren? Kiki is een beetje bang. Toch stapt ze uit de vijver en gaat aan land. Ze ontmoet nieuwe dieren, de rups en de ooievaar. Wat zijn er veel dieren, maar zouden er ook andere kikkers bestaan? Heeft kikker Kiki eigenlijk wel familie?

Een poppentheatervoorstelling over een kleine kikker, die dapper genoeg is om haar hoofd boven water te steken.

Te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 26 januari om 14.30 uur. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439