Laatste kaarten Ladies Night met film Onze jongens in Miami

AMSTELVEEN – Het is weer tijd voor een Ladies Night met vriendinnen op woensdag 29 januari in Cinema Amstelveen met de film Onze Jongens in Miami.

In Onze jongens in Miami is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

Een Ladies Night in Cinema Amstelveen betekent een ontspannende avond uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje, een hapje en een goodiebag nog even verder bijpraten.

Woensdag 29 januari, aanvang 20.30 uur. Meer informatie en tickets: Cinema Amstelveen