Levend schilderij en dansende vormen in Amstelveens Poppentheater

AMSTELVEEN – Een levend schilderij vol bonte kleuren en dansende vormen kun je op zondag 19 januari zien in het Amstelveens Poppentheater. De voorstelling is voor iedereen vanaf 2 jaar.

‘Pprrrrssssssttt…’Een groot geel vierkant stuitert vrolijk rond. ‘Plop.’ Een klein blauw cirkeltje doet een gek dansje om het vierkant heen. ‘Woei!’ Een rode driehoek, twee oranje strepen en vijf groene rechthoeken komen ook op het grote kleuren- en vormenfestijn af. Langzaam vinden ze allemaal een plekje en ontstaat er een prachtig landschap; in alle kleuren van de regenboog.

De makers van ‘Pim Pam Paars’ lieten zich voor deze woordeloze voorstelling inspireren door het televisieprogramma ‘Tik Tak’ en de abstracte schilderijen van Wassily Kandinsky. Aan het einde van de voorstelling kunnen de kinderen zelf verder creëren en spelen.

Zondag 19 januari, aanvang 10.30 uur in het Amstelveens Poppentheater. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439.