Lezing Tjalf Sparnaay en kinderworkshop in Museum JAN

AMSTELVEEN – De tentoonstelling Delicious Paintings – Tjalf Sparnaay is wegens succes verlengd tot en met 1 maart. Dit biedt ook direct een extra én laatste kans om de kunstenaar zelf te horen spreken in Museum JAN. Op zaterdag 15 februari geeft Tjalf Sparnaay een lezing. Kinderen mogen met verf en eten aan de slag op zondag 16 februari tijdens de kinderworkshop.

Lezing door Tjalf Sparnaay
Natuurlijk kunt u nog tot en met 1 maart de tentoonstelling komen bewonderen, maar nog veel boeiender is het om de kunstenaar zelf te horen vertellen over zijn bijzondere werkwijze. Wist u bijvoorbeeld dat Sparnaay zelf achter het fornuis staat om het eten te bereiden dat u ziet op de schilderijen? U hoort welke verhalen en ideeën er achter de kunstwerken zitten en het is de kans om alles te vragen wat u altijd al wilde weten over zijn werk.
Lezing zaterdag 15 februari, 15.00 – 17.00 uur. Graag opgeven via rsvp@museumjan.nl
Toegang van de lezing is gratis, op vertoon entreekaart museum.

Kinderworkshop
Zin om de stijl van Tjalf Sparnaay zelf een schilderij te maken om van te watertanden? Kom dan naar het museum! Natuurlijk verzorgen we eerst een korte rondleiding langs de tentoonstelling om inspiratie op te doen. Vervolgens gaan we aan het werk in het educatie lokaal in het oude schoolgebouw.
Workshop zondag 16 februari, 11.00 – 12.30 uur. Graag opgeven via rsvp@museumjan.nl
Kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar zijn welkom. Opgeven vooraf is noodzakelijk via educatie@museumjan.nl. Wees er snel bij want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Graag naam, leeftijd en mobiel telefoonnummer vermelden. Voor de kinderen zijn aan de workshop geen kosten verbonden; begeleiders betalen de normale museumtoegang.