Meneer B begint jaar vol goede en hilarische voornemens in Amstelveens Poppentheater

 Het saaie meneertje B, gespeeld door Amstelveense acteur Martijn Donders, wordt telkens weer verrast door de vreemde wereld om hem heen. Iedere dag beleeft hij wel een gek avontuur. Hij belandt altijd in de problemen en moet dan een oplossing bedenken. Daarin is hij gelukkig heel creatief. Op vrijdag 3 en zondag 5 januari is hij te zien in het Amstelveens Poppentheater.

Op vrijdag 3 januari om 14.30 uur is ‘Meneer B en Ronnie Rat’ te zien voor iedereen vanaf 4 jaar.

Meneer B. heeft een probleem. Al jarenlang verdwijnt er van alles in zijn huis: batterijen, stukjes deken, hele zakken chips… Het spoor leidt naar een gat in de muur: een rattenhol! Als in een zwart gat lijken alle spullen daar naartoe gezogen te worden… Door een stom toeval komt ook Meneer B. zelf in het gat terecht en hij gaat op onderzoek uit. Wie is de dief? En waarom komt hij niet gewoon tevoorschijn? Dit simpele gegeven wordt door Martijn Donders uitgewerkt tot een hilarische zoektocht naar spullen, vriendschap en erkenning

Op zondag 5 januari om 14.30 uur is ‘Meneer B traint zich suf’ te zien voor iedereen vanaf 5 jaar.

In deze voorstelling moeten Meneer B. en Mevrouw Roozemondt naar de feestelijke nieuwjaarsreceptie van haar werk. Tot zijn grote schrik ontdekt Meneer B. dat zijn sjieke overhemd niet meer past! Hij heeft nog maar één dag de tijd om al die heerlijke appeltaarten en frikandellen waar hij het hele jaar van gesmuld heeft, er weer af te trainen. Maar Meneer B. zou Meneer B. niet zijn als hij niet een veel slimmere manier zou bedenken dan fitness om een paar kilo’s kwijt te raken…In een totale workout met een knipoog gaan zowel bij Meneer B. als bij het publiek de voetjes van de vloer en vliegen de pondjes eraf! Een feestje voor de hele familie!

Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl ; info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439.
Let op: kaartjes voor 3 januari kunnen alleen via info@amstelveenspoppentheater.nl of 020-6450439 besteld worden.