Mothership speelt Led Zeppelin tribute in P60

AMSTELVEEN – Tribute to Led Zeppelin band Mothership speelt op donderdag 16 januari in poppodium P60. De Britse band speelt met verve twee uur lang Led Zeppelin klassiekers.

Mothership
Mothership is eigenlijk meer een eerbetoon dan een tribute aan Led Zeppelin. Anders dan de meeste tributes doet Mothership niet aan uiterlijke kopieën. Music is the message: geen kostuum of pruiken, maar gewoon een avond vol klassiekers. Het beste eerbetoon uit Verenigd Koninkrijk zal twee uur aan Led Zeppelin klassiekers spelen, waaronder When the Levee Breaks, Trampled Underfoot, Heartbreaker, Going to California, The Ocean, Whola Lotta Love en nog veel meer.

Led Zeppelin
Led Zeppelin is een Engelse rockband opgericht in 1968 door Jimmy Page. Naast Page bestond Led Zeppelin uit Robert Plant, John Paul Jones en John Bonham. In januari 1969 kwam het eerste album uit, een lp met zowel harde blues als akoestische nummers. Led Zeppelin heeft wereldwijd meer dan 200 miljoen albums verkocht, waarvan al 111,5 miljoen in de Verenigde Staten. Nog steeds worden ze als inspiratiebron gezien door talrijke nieuwe muzikanten.

Donderdag 16 januari, aanvang 20.30 uur, zaal open 20.00 uur. Meer informatie: P60

Foto: Rob van Dalen