Negende editie Rokjesdag Run4MS dit jaar op de Bosbaan

AMSTELVEEN – Komend voorjaar is alweer de negende editie van de Rokjesdag Run4MS. Dit jaar, op zondag 5 april, vindt het hardloop- en wandelevenement voor het eerst plaats op de Bosbaan bij het Amsterdamse Bos. Tijdens de run kunnen zowel vrouwen als mannen deelnemen.

Het evenement start vanaf Grand Café de Bosbaan in Amstelveen. Het parcours loopt om de Bosbaan door het Amsterdamse Bos, waarbij deelnemers kunnen kiezen uit de vijf of tien kilometerroute.

De opbrengst is net als voorgaande jaren voor onderzoek aan het MS Centrum Amsterdam. Hier werken ruim honderd onderzoekers en zorgverleners, die zorg geven aan mensen met MS en onderzoek doen naar de oorzaak van MS om zo tot goede behandelingen te komen.

Vorig jaar was de opbrengst ruim 34.014 euro. Inschrijven voor de huidige editie kan via rokjesdag.ms.