Nieuwe wijkagenten in Elsrijk en Westwijk

AMSTELVEEN – De gemeente Amstelveen start het nieuwe jaar met enkele nieuwe wijkagenten. Elsrijk heeft vanaf 1 januari Hans Steenbergen als wijkagent en in Westwijk is Richard Lukassen gestart.

Vanwege de grootte van Westwijk heeft deze wijk twee wijkagenten. Lukassen is verantwoordelijk voor het westelijke deel van de Noorddammerweg, dat loopt tot aan de Legmeerdijk. Zijn collega Faruk Küçük Yurdakul is wijkagent van Westwijk-oost.

Elsrijk is het centrale woongebied in Amstelveen ten noorden van de A9. Dit gebied ligt tussen De Savornin Lohmanlaan, Laan Walcheren, Rembrandtweg en Beneluxbaan. De nieuwe wijkagent Steenbergen was voorheen wijkagent in Waardhuizen. Zijn taak wordt daar nu overgenomen door Simone Seegers.

Foto: facebook politie Amstelveen, v.l.n.r.: Hans Steenbergen en Richard Lukassen